Субота, 20.04.2024, 04:36
Автограф
Приветствую Вас Гость | RSS
Головна | Форум | Наші фото | Гостьова|Про Нас
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Славута Online" » Новости » Мини газета "Мой ПК" » Выпуск 9. (Програмы переводчики.)
Выпуск 9.
tigreshkaДата: Понеділок, 14.01.2008, 12:27 | Сообщение # 1
Crazy Administrator
Группа: Адміністратори
Сообщений: 241
Репутация: 3
Статус: Offline
Сьогодні важко знайти людину, яка не зустрічається щоденно з іноземними мовами. Інтернет-ресурси, програмне забезпечення, навіть ігри – багато з них «не знайомі» з російською, не кажучи вже про українську. Якщо ви не володієте хоча б англійською, робота на ПК буде дуже ускладненою. На щастя, технічний прогрес надав нам ще одну можливість залучення до знань - використання електронних словників. Вони на порядок зручніше паперових «гросбухів» і давно перегнали їх по об’єму. Ну а Lingvo – однозначно один з кращих і вже точно самий популярний електронний словник в нашій країні.
У порівнянні з попередньою версією новий Lingvo виріс як якісно, так і кількісно: загальний об’єм словникової бази збільшився майже на третину, помітно розширилася функціональність програми.
«ABBYY Україна» пропонує свій продукт у двох варіантах: «Три мови» (українсько-російсько-англійський, 50 словників) та «Багатомовний» (крім названий, тут є німецький, французький, італійський, іспанський, китайський, турецький і татарський, а також латинські крилаті вирази – всього 113 словників).
Сучасними словниками поповнилися всі мови. Причому якщо раніше 90% матеріалів приходилося на англійський, а останні напрямки були вельми слабкими, то зараз Lingvo можна по праву назвати багатомовним.
Нарешті Lingvo «вивчив українську» (так написано на сайті) – трьохмовна версія дозволяє перекладати в будь-якому напрямку «російський/український/англійський», а заодно може похвалитися українським інтерфейсом.
Доданий новий толковий словник російської мови (136000 статей), який не тільки спростить переклад, але й послужить прекрасним посібником для самоосвіти. Ну, а якщо цього вам буде мало, обов’язково відвідайте сайт Асоціації лексикографів Lingvo (www.lingvoda.ru), де вже точно знайдете потрібний словник.
Далеко не всі володіють іноземними мовами в достатній мірі, а якість роботи спеціалізованих програм-перекладачів поки далека від ідеальної. Lingvo11 пропонує альтернативний варіант – послівний переклад фрази. Просто виділіть потрібне речення і натисніть Ctrl+Ins+Ins – Lingvo автоматично відкриє вікно з самим вживаним перекладом всіх виділених слів і, можливо, зміст виразу вже стане зрозумілим! Наскільки це спрощує «ручний» переклад тексту, думаю, говорити не потрібно – ефективність роботи зростає в декілька разів.
Ну, а для тих, хто тільки-тільки починає освоювати нову мову, призначений Lingvo Tutor, який дозволяє легко запам’ятати найбільш розповсюджені фрази і слова.
На жаль, електронні словники в теперішньому стані все ще важко назвати насправді мобільними – на відміну від книги, ПК не візьмеш з собою в подорож чи у відпустку. Розробники Lingvo вирішили цю проблему кардинально, додавши у вигляді бонуса версії свого словника для Pocket PC і смартфонів (на базі Windows Mobile і Symbian OS 6.0). Потужний електронний словник, який завжди з вами, - що може бути зручніше? Це відмінний вибір для домашнього користувача!


Свет и Тьма, Любовь и Ненависть, Добро и Зло...
 
Форум "Славута Online" » Новости » Мини газета "Мой ПК" » Выпуск 9. (Програмы переводчики.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024