П`ятниця, 26.04.2024, 15:29
Автограф
Приветствую Вас Гость | RSS
Головна | Форум | Наші фото | Гостьова|Про Нас
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум "Славута Online" » Новости » Мини газета "Мой ПК" » Выпуск 2. (Выбор компьютера.)
Выпуск 2.
tigreshkaДата: Понеділок, 14.01.2008, 11:53 | Сообщение # 1
Crazy Administrator
Группа: Адміністратори
Сообщений: 241
Репутация: 3
Статус: Offline
Поставивши перед собою завдання купити комп’ютер, Ви перш за все оберіть та усвідомте для себе клас задач, для виконання яких Ви будете використовувати Ваш ПК. Кваліфікований менеджер-продавець комп’ютерної техніки завжди поцікавиться, для яких цілей Ви купуєте ПК, для дому чи офісу. Від відповіді на це питання залежить конфігурація комп’ютера, його вартість.
ПК для дому можна умовно розділити на такі типи:
- ігровий ПК. Цей комп’ютер повинен мати достатній об’єм оперативної пам’яті, хороший процесор і саме головне - потужну відеокарту для відображення складної графічної інформації, яка є невід’ємною частиною сучасної комп’ютерної гри. Тому, якщо продавець пропонує Вам ПК, наприклад, із відеокартою вбудованою у материнську плату, запевняючи Вас, що на такому комп’ютері будуть запускатися будь-які сучасні ігри, то це, як мінімум, говорить про некомпетентність продавця. В середньому вартість такого ПК становить від 3000 до 4500грн. Враховуючи монітор.

- ПК для студента. Як правило студенту або учню купляють комп’ютер для написання рефератів, курсових робіт, підготовки доповідей, виконання лабораторних робіт, ознайомлення із основним програмним забезпеченням, призначеним для програмування, малювання, обробки текстових документів. Цей комп’ютер не обов’язково повинен мати потужний процесор. Зате для нього важливим є об’єм жорсткого диска для збереження та зберігання інформації, пишучий CD-ROM або DVD-ROM, для забезпечення можливості зберігати інформацію на CD- або DVD-диски та переносити її. Принтер (для друку, наприклад, реферату), і сканер (для сканування та розпізнавання тексту чи малюнків). Модем (для виходу в інтернет).Ці пристрої часто допомагатимуть людині, що навчається, у вирішенні задач, які перед нею ставлять. ПК такого типу відносно не дорогі в середньому 2500грн.
- ПК для роботи вдома. Такий комп’ютер зазвичай купують, щоб мати можливість зробити якісь розрахунки, надрукувати документ, переглянути фільм чи послухати музику, поспівати караоке. Тобто, ПК, який міг би добре справлятися із різними типами задач. Середні показники всіх складових ПК, від об’єму оперативної пам’яті до розміру вінчестера забезпечать хороше співвідношення працездатності та ціни Вашого комп’ютера.
ПК для офісу найчастіше використовується для проведення бухгалтерських розрахунків, друку різних фінансових та звітних документів фірми, роботи у локальній мережі, для забезпечення доступу до інформації загального призначення всіма працівниками офісу. Тому при виборі ПК цього типу суттєво звернути увагу, чи наявна у нього мережева карта (для роботи у мережі), пишучий CD-ROM або DVD-ROM. Цілком природно, що відеокарта для такого ПК може буди вбудована у материнську плату (на борту), що трохи знизить вартість ПК, але ніяк не вплине на швидкість і якість виконуваних ним задач.

Бажаємо успіху у виборі Вашого ПК!


Свет и Тьма, Любовь и Ненависть, Добро и Зло...
 
Форум "Славута Online" » Новости » Мини газета "Мой ПК" » Выпуск 2. (Выбор компьютера.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024